Skip Content
Operations

Wave Planner (2 FTE) – Oss

Oss, Netherlands
Mid-level
Posted 2 months ago

Organisatie & Cultuur

Movianto is een onderdeel van Walden Group. Een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1951 in het centrum van Frankrijk, waar met passie wordt gewerkt om de Europese leider in transport en logistiek in de gezondheidszorg te worden.

In het bijzonder streeft Movianto er naar om de voorkeurspartner van Europese oplossingen voor gezondheidszorg te zijn met de beste kwaliteit voor de farmaceutische, biotech-, medische apparatuur- en diagnostische industrie. We bieden supply chain outsourcingdiensten, zoals DG opslag in ambient, gekoeld, bevroren en diepgevroren, transport, actieve temperatuurregelingslogistiek en Value Added Services, order to cash en sourcing.

De internationale klanten van Movianto profiteren van een pan-Europees netwerk, een breed scala aan logistieke diensten voor de gezondheidszorg, de knowhow van de lokale markten en de kwaliteitsnormen zoals ISO 9001 en ISO 13485.

Voor onze Europese DC hub in Oss zijn we op zoek naar een : Wave Planner (2 FTE) – Oss

Functie-inhoud

Als Wave Planner zorg jij ervoor dat de logistieke order trajecten van onze klanten soepel en probleemloos verlopen. Je voert planningswerkzaamheden uit die gericht zijn op de planning in het warehouse in ons SAP systeem. Zo plan je klantorders in en zorg je voor een optimale indeling voor picking en packing. Ook zorg je ervoor dat er een goede afstemming is tussen de processen en dat goederen op het juiste moment op de juiste plaats liggen. De verantwoordelijkheid voor de coördinatie en controle van de goederenstromen ligt dus in jouw handen. Als WavePlanner sta je midden in de operatie en sta je in contact met verschillende afdelingen. Je hebt veel contact met leidinggevenden, bijvoorbeeld wanneer iets niet goed loopt of wanneer je tegen knelpunten in het proces loopt. Er wordt dan ook zeker van je verwacht dat je pro-actief input levert voor verbetervoorstellen, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit en efficiëntie. Een frisse blik hierbij is meer dan welkom! Tevens zorg je ervoor dat je de bijbehorende administratie zorgvuldig afhandelt.

Je bent bekend met (internationale) logistieke dienstverlening in de Healthcare sector, houd je van dynamiek en wil je bovendien een baan die er toe doet, dan is deze rol je op het lijf geschreven. Samen met onze opdrachtgevers dragen wij dagelijks bij aan de gezondheid van mensen vanuit ons kwaliteitsbewustzijn ‘Making Healing Happen’.

Alle werkzaamheden verricht je conform de GMP/GDP en ISO richtlijnen. Tenslotte doe je dit allemaal op een (patiënt) veilige en milieubewuste manier.

Verantwoordelijkheden/taken

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Je bent verantwoordelijk voor de priorisering en het plannen van de klantorders;
 • Met behulp van het warehouse management systeem geef jij sturing aan het: picking-, outbound- en
 • Als planner zorg jij ervoor dat de goederen systematisch de juiste route volgen, dat er geen opstoppingen plaatsvinden en volgens afspraak het warehouse verlaten;
 • Je zorgt voor een overzichtelijke procesplanning;
 • Je zorgt voor een goede afstemming tussen de pick & pack processen. Je maakt hier ook op een positieve manier gebruik van kennis van collega’s door regelmatig overleg te hebben met de leidinggevende van de afdeling;
 • Je doet verbetervoorstellen op het gebied van kwaliteit en efficiency;
 • Je monitort klant specifieke wensen; en
 • Verder bewaak jij de workload in het magazijn in samenspraak met je (collega) leidinggevende zodat er geen vertraging oploopt in het logistieke proces.

Kernwaarden & Cultuurfit

Onderstaande kernwaarden beschrijven wat voor ons als organisatie belangrijk is. Ze vormen de blauwdruk voor hoe we met elkaar, onze klanten en onze gemeenschap omgaan. Het naleven van de waarden creëert een cultuur die ons in staat stelt te slagen in alles wat we doen.

We weten dat onze mensen ons uniek maken. Onze medewerkers zijn gepassioneerd om onze klant altijd centraal te stellen. Daarbij hebben zij een sterke focus op integriteit en kwaliteit. Samen werken we met veel plezier samen aan innovatieve oplossingen! Wij verwachten dan ook dat onze nieuwe collega deze kernwaarden draagt.

Functie gerelateerde competenties

De volgende competenties zijn op deze functie van toepassing:

 • Eigenaarschap/verantwoordelijkheid;
 • Pragmatisch, praktisch, administratief sterk, leider, verbinder;
 • Analytisch vermogen;
 • Communicatie;
 • Integriteit;

Functie-eisen/vaardigheden

 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Ruime ervaring in een logistieke/warehouse omgeving;
 • Kennis en inzicht in logistieke processen;
 • Je kunt goed overweg met warehouse managementsystemen (WMS);
 • Sociale en communicatieve vaardigheden voor het instrueren van collega’s;
 • In verband met communicatie met diverse partijen, druk jij je eenvoudig uit in zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
 • Organisatorische vaardigheden voor het verdelen van de werkzaamheden;
 • Het is in deze positie belangrijk dat je assertief en nauwkeurig bent en bovenal flexibel in zowel ad-hoc situaties als in jouw werkhouding; en
 • Vermogen tot improviseren bij onvoorziene omstandigheden.

Enthousiast?

Herken je jezelf in het gezochte profiel en word je enthousiast van deze functieomschrijving? Stuur jouw cv en motivatiebrief.

Apply Now

Not what you're looking for?

More careers
Job Title

Wave Planner (2 FTE) – Oss

Drop files here or
Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 1 MB, Max. files: 3.