Movianto maakt deel uit van de Walden Group, opgericht in het zuiden van Frankrijk in 1951, met het hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk. Met een one-stop-shop-aanbod voor zorglogistiek is Walden de Europese leider in logistiek en transport voor gezondheidsproducten.

Movianto streeft ernaar de beste Europese partner voor gezondheidszorgoplossingen te zijn met de beste kwaliteit in zijn klasse voor de farmaceutische, biotech-, medische hulpmiddelen- en diagnostische industrieën. We bieden outsourcingdiensten langs de toeleveringsketen, zoals pick/pack en opslag, wereldwijd transport en last mile distributie, actieve logistiek voor temperatuur regeling en diensten met toegevoegde waarde; order to cash en sourcing.

De internationale klanten van Movianto profiteren van een pan-Europees netwerk, een breed scala aan logistieke diensten voor de gezondheidszorg, de knowhow van de lokale markten en compromisloze kwaliteitsnormen zoals ISO 9001 en ISO 13485. Het bedrijf is de afgelopen jaren snel gegroeid. Meer dan 2500 teamgenoten beheren op maat gemaakte oplossingen, verspreid over een netwerk van 30 warehouses in 11 Europese landen.

Op dit moment zijn wij voor onze locatie in Oss op zoek naar een

Administratief medewerk(st)er Cliënt Integrations & Projects – Oss

Ref: MOVNL16

| Netherlands, Oss (5347)

Administratief medewerk(st)er Cliënt Integrations & Projects 

(parttime: 24 uur per week, in te delen in overleg)

De Administratief Medewerk(st)er is een nieuwe functie binnen de Walden Client Integrations en Projects afdeling. Deze afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe klanten. Samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat alle processen beter op elkaar worden afgestemd. Hiermee willen wij de afdeling naar een hoger niveau tillen. Ben je op zoek naar een dynamische baan? Dan is deze rol je op het lijf geschreven. Belangrijk is dat je niet bang bent om je mening te uiten en dat je van aanpakken weet; een echte doener!

De werkzaamheden

 • Je stelt wekelijks managementrapportages op, uit projectgegevens;
 • Je stelt maandelijkse serialisatie rapportages op, ten behoeve van klanten en management;
 • Je ondersteund het projectmanagement met administratieve taken en procesoptimalisatie;
 • Verder houd jij je bezig met het promoten van de afdeling; afdelingsontwikkelingen promoten via interne kanalen als: We Are Walden (intranet). Enige vorm van creativiteit is dus gewenst; en
 • Overige werkzaamheden komen deels uit jouw eigen (proactieve) inbreng: komen met inbreng over procesoptimalisatie. Wij horen namelijk graag hoe wij werkzaamheden efficiënter kunnen inrichten.

Dit doe je allemaal via Excel, Word en/of PowerPoint. De verantwoording leg je af aan jouw direct leidinggevende. Er zijn een aantal werkzaamheden die structureel dagelijks en wekelijks terugkomen. Hierbij is het belangrijk dat je prioriteiten kan stellen.

Wij vragen

Movianto is gebouwd op onze 5 kernwaarden: Kwaliteit – Klantgerichtheid – Integriteit – Innovatie – Vreugde. Wij verwachten dan ook dat onze nieuwe collega deze kernwaarden draagt! Ook verwachten we de volgende competenties:

 • Je bent een doortastende, proactieve, dienstverlenende duizendpoot. Een stevige persoonlijkheid;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Goede kennis van Microsoft Office in zijn algemeenheid en goede kennis van Excel in het bijzonder;
 • Goede kennis van de Engelse taal zowel mondeling en schriftelijk, Engels is de voertaal binnen het Europese team;
 • Kennis van een Europese taal is een pre (anders dan Engels); en
 • Kennis van de logistiek is mooi meegenomen.

 

Wij bieden
Als jij wil werken bij een ambitieuze, jonge, dynamische en internationale organisatie dan zijn wij de juiste werkgever voor jou! We bieden:

 • Een internationaal, gezellig, hardwerkend, gedreven team bestaande uit 20+ collega’s;
 • Een nieuwe functie die je in samenwerking met je team gaat vormgeven;
 • Scholing, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën; en
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Samen met onze opdrachtgevers dragen wij dagelijks bij aan de gezondheid van mensen vanuit ons kwaliteitsbewustzijn ‘Making Healing Happen’.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met een korte motivatie naar HR-NL@movianto.commde e-mailadres.